Týdenní menu

Týdenní menu od 29.5. - 2.6.          
Pondělí:
Polévka:Drůbeží vývar s masem, zeleninou a těstovinovou rýží (1,3,9)
I.Vepřový plátek na maďarské paprice s cibulovou rýží (1,7)129,-
II.Smažené domácí karbenátky s bramborovým salátem ochuceným poličankou a medovou hořčicí (1,3,9,10)139,-
III.Flamendr z kuřecích prsíček se smaženými hranolky a domácí tatarkou (3,10)139,-
Úterý:
Polévka:Květáková krémová s rohlíkovými krutonky (1,7)
I.Domácí pečený jelítkový prejt s vařeným bramborem a tuřanským kysaným zelím (1)129,-
II.Hovězí pečeně na pepři se smetanovou houbovou omáčkou a žemlovými knedlíčky (1,3,7)139,-
III.Krůtí marinovaný steak s omáčkou ze žlutého kari a smaženými bramborovými kroketami (1)149,-
IV. Směs listových salátů s cherry rajčátky, rozpečeným kořeněným hermelínem, brusinkovým dresinkem a celozrnnou kaiserkou (1,7)169,-
Středa:
Polévka:Frankfurtská (1)
I.Bramborové šišky s mákem a cukrem přelité máslem (1,3,7)129,-
II.Pečený paprikový lusk plněný masem s rajskou omáčkou a kynutými knedlíky (1,3,7,9)139,-
III.Vepřová panenka s omáčkou ze zeleného pepře a zakysané smetany s opékaným bramborem (1,7)149,-
IV.Smažené kořeněné rybí filetky v panko strouhance s bramborovým salátem s bílým jogurtem a citrónem (1,3,4,9)149,-
Čtvrtek:
Polévka:Fazolová (1)
I.Zapečené flíčky s uzeným masem, vejcem a sýrem s okurkovým salátem (1,3,7)129,-
II.Pečená česnekovaná vepřová krkovice s bramborovou kaší, výpekovou šťávou a sterilovanými okurky (1,7)135,-
III.Smažený kořeněný romadúr s vařeným bramborem a domácí tatarkou (1,3,7,10)139,-
IV. Krůtí marinovaný steak s omáčkou ze žlutého kari a smaženými bramborovými kroketami (1)149,-
Pátek:
Polévka:Tmavá zabijačková s kroupami (1)
I.Pečené kuřecí špalíky na moravském špeku a rozmarýnu s dušenou rýží 129,-
II.Smažený vepřový řízek z česnekované kotletky s vařeným bramborem, citrónem a okurkem (1,3)139,-
III.Krůtí marinovaný steak s omáčkou ze žlutého kari a smaženými bramborovými kroketami (1)149,-
IV.?
* Menu s sebou lze také objednávat telefonicky na č. 728 464 667 nebo 602 882 631 (telefonické objednávky přijímáme do 10:30).
Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy.
Změna týdenního menu vyhrazena.
Menu podáváme od 10:30 do 13:30 nebo do vyprodání.

 

 

 

Komentáře jsou vypnuty.