Týdenní menu

Menu si můžete také předem objednávat s sebou do menuboxů na tel. 728 464 667 a 602 882 631. Telefonické objednávky přijímáme do 10:30

Týdenní menu od 21.4. - 25.4.          
Pondělí:
Státní svátek - nevaříme
Úterý:
Polévka:Kulajda
I.150g jemně pikantní thajské kuřecí kari s kokosovým mlékem a dušenou kari rýží145,-
II.200g smažený květák s vařeným bramborem s petrželkou a naší tatarkou149,-
III.150g hovězí vídeňský guláš s kynutými knedlíky, cibulkou a feferonkou155,-
IV.Salát - farmářský salát s kousky kuřecího masa, pečenými brambory, směsí listových salátů, rajčaty, anglickou slaninou, kukuřicí a vejcem179,-
Středa:
Ve středu z provozních důvodů polední menu nevaříme - hospůdka bude otevřena od 16:00.
Čtvrtek:
Polévka:Hrstková
I.2 ks naše domácí karbenátky pečené na plechu s bramborovým salátem ochuceným poličankou a medovou hořčicí145,-
II.130g smažený sýr hermelín plněný šunkou s vařeným bramborem a naší tatarkou155,-
III.150g marinovaný kuřecí steak zapečený nivou a anglickou slaninou s domácími opékanými brambory a sýrovým dipem159,-
IV.Salát - farmářský salát s kousky kuřecího masa, pečenými brambory, směsí listových salátů, rajčaty, anglickou slaninou, kukuřicí a vejcem179,-
Pátek:
Polévka:Masový vývar se zeleninou, těstovinami a masem
I.200g italské špagety s kuřecím trhaným masem, rajčatovou omáčkou s česnekem a bazalkou sypané sýrem gran moravia149,-
II.200g přírodní masový vepřový špíz prokládaný čabajkou a cibulí se šťouchaným bramborem155,-
III.160g smažený vepřový řízek z česnekované krkovičky s bramborovým salátem s majonézou159,-
IV.Salát - farmářský salát s kousky kuřecího masa, pečenými brambory, směsí listových salátů, rajčaty, anglickou slaninou, kukuřicí a vejcem179,-
Změna týdenního menu vyhrazena.
Menu podáváme od 10:30 do 13:30 nebo do vyprodání.

 

 

 

Komentáře jsou vypnuty.