Týdenní menu

 

Menu si můžete také předem objednávat s sebou do menuboxů na tel. 728 464 667 a 602 882 631. Telefonické objednávky přijímáme do 10:30

Týdenní menu od 20.5. - 25.5.          
Pondělí:
Polévka:Valašská kyselica (7)
I.Pečený masitý česnekovo-kmínový bůček se šťouchanými brambory s jasní cibulkou, výpekovou šťávou a okurkem 139,-
II.Hovězí pečeně na tmavých žampionech s dušenou rýží ochucenou libečkem (1)139,-
III.Přírodní vepřový řízek marinovaný v bylinkách s hranolky a domácí tatarkou (3,10)149,-
IV.Krůtí kořeněné stripsy se šopským salátkem a celozrnnou kaiserkou (1,3,7)149,-
Úterý:
Polévka:Hovězí vývar se zeleninou, masem a nudlemi (1,3,9)
I.2 ks smažené domácí karbenátky s bramborovým salátem ochuceným kunovjankou, vejci a medovou hořčicí (1,3,9,10)139,-
II.Domácí pečený jelítkový prejt s vařeným bramborem a kysaným tuřanským zelím (1)139,-
III.Noky se smetanovou sýrovou omáčkou sypané restovanou anglickou slaninou s rukolou a parmezánem (1,3,7)149,-
IV.Krůtí kořeněné stripsy se šopským salátkem a celozrnnou kaiserkou (1,3,7)149,-
Středa:
Polévka:Bramboračka s hlívou (1,9)
I.Škubánky s mákem, cukrem, máslem a povidlím (1,3,7)139,-
II.Pečená uzená vepřová plec na cibuli s krémovou křenovou omáčkou a kynutými knedlíky (1,3,7)139,-
III.Marinovaný krůtí steak s volským okem, česnekovou omáčkou a pečenými brambory s rozmarýnem (1,3)149,-
IV.Přírodní filet z lososa na másle s vařeným bramborem s petrželkou a zeleninovou oblohou (7,4)159,-
Čtvrtek:
Polévka:Boršč s čerstvou červenou řepou a zakysanou smetanou (7,9)
I.Vepřové výpečky na pivku a česneku s listovým špenátem a bramborovými knedlíky (1,3,7)139,-
II.Španělské pečené kuře s chorizem a rajčaty s pažitkovou rýží (7)139,-
III.Variace smažených sýrů (eidam, hermelín) s vařeným bramborem a domácí tatarkou (1,3,7,10)149,-
IV.Obědový salát s trhaným vepřovým masem a opečenými tousty (1,3)169,-
Pátek:
Polévka:Vývar z drůbežích drobů s játrovou rýží a těstovinou (1,3,9)
I.Asijská smažená rýže se zeleninou a trhaným kuřecím masem (6)139,-
II.Mexické fazole s kousky vepřového masa, volským okem a čerstvým chlebem (1,3)139,-
III.Smažený šťavnatý kuřecí řízek marinovaný v řeckém bílém jogurtu s jarním bramborovým salátem s majonézou (1,3,7,10)149,-
IV.Grilovaný vepřový steak z kýty se směsí ochucených listových salátů s cherry rajčátky, česnekovým dresinkem a čerstvou bagetkou (1,7)169,-
Sobota
Polévka:Fazolová s bramborem a uzeninou (1)
I.Hovězí ptáček s dušenou rýží (1,3,10)149,-
II.XXL smažený sýr plněný šunkou s vařeným bramborem, zeleninovou oblohou a domácí tatarkou (1,3,7,10)169,-
III.200g marinovaný vepřový steak z krkovičky v argentinském koření s americkými brambory a dresinkem (3,7)179,-
Změna týdenního menu vyhrazena.
Menu podáváme od 10:30 do 13:30 nebo do vyprodání.

 

 

 

Komentáře jsou vypnuty.