Týdenní menu

Vážení hosté, od pondělí 22.7. do neděle 4.8. máme dovolenou. Polední menu pak budeme vařit od čtvrtka 8.8.

Menu si můžete také předem objednávat s sebou do menuboxů na tel. 728 464 667 a 602 882 631. Telefonické objednávky přijímáme do 10:30

Týdenní menu od 15.7. - 19.7.          
Pondělí:
Polévka:Frankfurtská s bramborem a párečky
I.Zapečené italské těstoviny s pancettou, brokolicí, rajčátky, smetanou a 3 druhy sýrů 139,-
II.Domácí pečené karbenátky z trouby s bramborovým salátem bez majonézy s medovou hořčicí 145,-
III.Marinovaný vepřový steak v pepřovém koření s americkými kořeněnými brambory a BBQ dresinkem149,-
IV.Obědový salát caprese - kuřecí kousky v bazalkovém pestu, rajčata, mozzarella a celozrnné pečivo179,-
Úterý:
Polévka:Hrstková
I.Pečené kuřecí špalíčky v BBQ marinádě s ledovým trhaným salátem s majonézou a čerstvým chlebem 139,-
II.Hovězí znojemská pečeně s dušenou rýží ochucenou libečkem145,-
III.Přírodní marinovaná vepřová krkovice v česneku a pivku s vařeným bramborem a pivní omáčkou149,-
IV.Obědový salát caprese - kuřecí kousky v bazalkovém pestu, rajčata, mozzarella a celozrnné pečivo179,-
Středa:
Polévka:Bramboračka
I.3 ks domácí jahodové knedlíky sypané tvarohem, cukrem a zakysanou smetanou139,-
II.Pečená krkovice - výpečky na česneku s cuketovým zelím a bramborovými knedlíky 145,-
III.Zapečený krůtí steak nivou, šunkou a cibulkou s hranolky a domácím americkým dresinkem149,-
IV.Smažená tilápie marinovaná v česneku a kmínu s vařeným bramborem a domácí tatarkou 159,-
Čtvrtek:
Polévka:Hovězí vývar s masem a nudlemi
I.Boloňské špagety s hovězím masem sypané sýrem 139,-
II.Pečené vepřové koleno na černém pivku s bílým tuřanským zelím a kynutým knedlíkem145,-
III.Smažené olomoucké tvarůžky s vařeným bramborem a domácí tatarkou 149,-
IV.Obědový salát caprese - kuřecí kousky v bazalkovém pestu, rajčata, mozzarella a celozrnné pečivo179,-
Pátek:
Polévka:Krémová česnečka s chlebovými krutonky
I.Bretaňské fazole s uzeným plátkem kýty a čerstvým chlebem139,-
II.Šťavnaté trhané hovězí maso s hranolky a čedarovou omáčkou149,-
III.Smažený stehenní kuřecí česnekovaný řízek se šťouchanými brambory s vypečenou slaninou, citrónem a okurkem149,-
IV.Obědový salát caprese - kuřecí kousky v bazalkovém pestu, rajčata, mozzarella a celozrnné pečivo179,-
Změna týdenního menu vyhrazena.
Menu podáváme od 10:30 do 13:30 nebo do vyprodání.

 

 

 

Komentáře jsou vypnuty.