Týdenní menu

Týdenní menu od 27.11. - 1.12.          
Pondělí:
Polévka:Bramborový krém s pórkem a slaninou (1,3)
I.Hovězí štěpánská pečeně se špekem a vejcem s domácím žemlovým knedlíčkem (1,3,7)135,-
II.Bryndzové halušky s opečenými škvarečky anglické slaniny sypané petrželkou (1,3,7)139,-
III.Smažený kuřecí Cordon bleu plněný ementálem a šunkou s vařeným bramborem a domácí tatarkou (1,3,7,10)139,-
Úterý:
Polévka:Vývar se zeleninou, masem a nudlemi (1,3,9)
I.Plněné bramborové knedlíky uzeným masem s červeným zelím sypané vídeňskou cibulkou (1,3)129,-
II.Smažený květák s vařeným bramborem s petrželkou a domácí tatarkou (1,3,10)135,-
III.Marinovaný krůtí steak s restovanými fazolkami s pancettou a česnekem se šťouchaným bramborem 139,-
IV.Vepřová vídeňská kotletka s volským okem, cibulkou, hranolky a domácí tatarkou (1,3,10)149,-
Středa:
Polévka:Čočková se zeleninou, bramborem a uzeninou (1,9)
I.Tvarohové ovocné knedlíčky sypané cukrem, strouhaným perníkem a máslem (1,3,7)129,-
II.Tradiční hovězí gulášek s kynutým knedlíkem, červenou cibulkou a feferonkou (1,3)139,-
III.Italské boloňské lasagne s mletým masem a sýrem (1,3,7)149,-
IV.Smažená kořeněná tilápie s vařeným bramborem a domácí tatarkou (1,3,4,10)149,-
Čtvrtek:
Polévka:Boršč z čerstvé červené řepy s nočkem zakysané smetany (9)
I.Srbské vepřové rizoto sypané sýrem s nakládanou zeleninou (7)129,-
II.Smažený sýr gouda s vařeným bramborem a domácí tatarkou (1,3,7,10)139,-
III.Pikantní kuřecí směs se zeleninou a žampiony se smaženými bramboráčky (3)149,-
IV.350g pečené vykostěné koleno na tmavém pivu a česneku, smetanovým křenem a čerstvým sedláckým chlebem (1,7)169,-
Pátek:
Polévka:Česnečka s vejci, bramborem a chlebovými krutonky (1,3)
I.Tradiční čočka na kyselo s opečeným pivním buřtíkem, křupavou cibulkou, okurkem a chlebem (1,3)129,-
II.Vepřové gyros nudličky s hranolky a tzatziki s majonézou (3)139,-
III.Smažený šťavnatý kuřecí řízek marinovaný v řeckém bílém jogurtu s máslovou bramborovou kaší, citrónem a okurkem (1,3,7)139,-
IV.350g pečené vykostěné koleno na tmavém pivu a česneku, smetanovým křenem a čerstvým sedláckým chlebem (1,7)169,-
* Menu s sebou lze také objednávat telefonicky na č. 728 464 667 nebo 602 882 631 (telefonické objednávky přijímáme do 10:30).
Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy.
Změna týdenního menu vyhrazena.
Menu podáváme od 10:30 do 13:30 nebo do vyprodání.

 

 

 

Komentáře jsou vypnuty.