Týdenní menu

Menu si můžete také předem objednávat s sebou do menuboxů na tel. 728 464 667 a 602 882 631. Telefonické objednávky přijímáme do 10:30

Týdenní menu od 2.9. -6.9.          
Pondělí:
Polévka:Kulajda (1,3,7)
I.Thajská kuřecí směs s wok zeleninou, kokosovým mlékem a smaženou rýží s koriandrem139,-
II.Vepřové řažničí pečené na plechu s vařeným petrželkovým bramborem145,-
III.Marinovaný steak z vepřové kotletky v argentinském koření s volským okem, hranolky a domácím dipem (3,7)149,-
IV.Salát caesar s kuřecím masem, římským salátem, krutonky, ančovičkovým dresinkem a parmezánem (3,7)179,-
Úterý:
Polévka:Slepičí vývar s masem a nudlemi (1,3,9)
I.Květákové smažené placky se šunkou, vařeným bramborem a dipem ze zakysané smetany (1,3,7)139,-
II.Znojemské hovězí pečené kostky s dušenou rýží 145,-
III.Vepřová panenka plněná sušenou švestkou a anglickou slaninou s pečenými brambory a česnekovým dipem (3,7)149,-
IV.Salát caesar s kuřecím masem, římským salátem, krutonky, ančovičkovým dresinkem a parmezánem (3,7)179,-
Středa:
Polévka:Hrstková se zeleninou (1,9)
I.Palačinka plněná zmrzlinou, čokoládovým topingem a šlehačkou (1,3,7)139,-
II.Plněné bramborové knedlíky uzeným masem s listovým špenátem sypané křupavou cibulkou (1,3,7)145,-
III.Zapečený krůtí steak nivou a hruškou se šťouchanými smetanovými brambory (7)149,-
IV.Smažená prémiová aljašská treska se smaženými bramborovými vlnky a limetkovo-mátovým dipem (1,3,4,7)159,-
Čtvrtek:
Polévka:Gulášová (1)
I.Domácí pečený jelítkový prejt s vařeným bramborem a kysaným tuřanským zelím (1)139,-
II.Hovězí námořnické maso s penne těstovinami (1,3)145,-
III.Smažený hermelín s opékanými brambory a brusinkovou majonézou (1,3,7)149,-
IV.Salát caesar s kuřecím masem, římským salátem, krutonky, ančovičkovým dresinkem a parmezánem (3,7)179,-
Pátek:
Polévka:Zelňačka (1,7)
I.Restovaná minutková drůbeží játra na cibulce s vařeným bramborem a domácí tatarkou (3,10)139,-
II.Chalupářský hovězí gulášek (hovězí maso, špekáčky, papriky) s čerstvým chlebem (1,3)145,-
III.Smažený vepřový řízek z česnekované kotletky se šťouchaným bramborem s jarní cibulkou, citrónem a okurkem (1,3)149,-
IV.Salát caesar s kuřecím masem, římským salátem, krutonky, ančovičkovým dresinkem a parmezánem (3,7)179,-
Změna týdenního menu vyhrazena.
Menu podáváme od 10:30 do 13:30 nebo do vyprodání.

 

 

 

Komentáře jsou vypnuty.