Týdenní menu

Menu si můžete také předem objednávat s sebou do menuboxů na tel. 728 464 667 a 602 882 631. Telefonické objednávky přijímáme do 10:30

Týdenní menu od 5.5. - 9.5.          
Pondělí:
Polévka:Hovězí vývar s masem, zeleninou a těstovinou
I.Pečený buřtík na černém pivu s cibulí, hrachovou kaší, okurkem a čerstvým chlebem149,-
II.150g pečená vepřová plec po toskánsku s bramborovou kaší s pečeným česnekem149,-
III.150g marinovaný kuřecí gyros s domácími opékanými brambory a jogurtovým dresinkem s česnekem159,-
IV.130g rozpečený hermelín s ochucenými listovými saláty, vlašskými ořechy, brusinkami a opečenou bagetou179,-
Úterý:
Polévka:Vývarová česnečka se zašlehaným vejcem a bramborem
I.2 ks vařené vejce s koprovou omáčkou se zakysanou smetanou a vařenými brambory ochucenými libečkem149,-
II.150g kuřecí závitek plněný vejcem a uzeninou na maďarské paprice s dušenou rýží ochucenou hřebíčkem149,-
III.150g sekaný vepřový biftek zapečený uzeným sýrem se šťouchaným bramborem a pepřovým dresinkem159,-
IV.130g rozpečený hermelín s ochucenými listovými saláty, vlašskými ořechy, brusinkami a opečenou bagetou179,-
Středa:
Polévka:Fazolková se smetanou, slaninou, vejci a bramborem
I.5 ks kefírové lívance s jahodovou marmeládou, šlehaným tvarohem sypané cukrem145,-
II.Pečený paprikový lusk plněný masem s rajskou omáčkou a kynutými knedlíky 149,-
III.150g trhaný hovězí krk s čedarovou omáčkou a steakovými hranolky159,-
IV.160 g přírodní rybí filetky s jemnou citrónovou omáčkou a opékanými brambory159,-
Čtvrtek:
STÁTNÍ SVÁTEK - POLEDNÍ MENU NEVAŘÍME
Pátek:
Polévka:Bramboračka
I.250g boloňské hovězí špagety sypané sýrem gran moravia149,-
II.200g smažený vepřový česnekovaný řízek "jako Brno" s bramborovou kaší, citrónem a okurkem169,-
III.130g rozpečený hermelín s ochucenými listovými saláty, vlašskými ořechy, brusinkami a opečenou bagetou179,-
Změna týdenního menu vyhrazena.
Menu podáváme od 10:30 do 13:30 nebo do vyprodání.

 

 

 

Komentáře jsou vypnuty.